Supernatural

Vem är förkyld? Jag är förkyld. Och är inte glad över det (Then again, vem är någonsin det?). Förkylning innebär vila, vilket innebär att man helst inte ska göra något, vilket innebär att jag kommer bli sjukt rastlös och irriterad sjukt snabbt. Underbart. Men nåja, jag slipper vakna tidigt för skola iaf, alltid något! Och så kan jag sitta och kolla på Supernatural. Åh. Lycka. Började på säsong 8 idag o blev sjukt förvirrad, men känner ändå att säsongen kommer bli väldigt bra! Kan inte bli värre än säsong 6 iaf. 
 
Har ni sett serien förresten? Om inte, KOLLA! Rekomenderar den starkt! Jag är dock sjukt kass på att förklara serier utan att spoila de, så här får ni IMDB:s förklaring: 
 
Two brothers follow their father's footsteps as "hunters" fighting evil supernatural beings of many kinds including monsters, demons, and gods that roam the earth.
 
Inte så jättebra summering ändå, för den handlar om SÅ mycket mer. Kan dock inte förklara jättemycket utan att spoila som sagt. Jag kan dock säga att det inte är en såndär jobbig serie där man kan förutse allt som kommer hända, där det finns massa "gulliga" (Läs: störande) kärlekspar, och där kärlek faktiskt inte behöver vara emellan ett par, utan att man faktiskt kan visa kärlek bröder och vänner sinsemellan. Så serien är lååååångt ifrån en kliché-aktig serie! Kan dock varna för att det finns vissa läskiga avsnitt (för alla er som är sjukt fega som jag där ute) men då är det bara att kolla med kompisar! 
 
Som sagt så rekomenderar jag serien starkt. Så kolla på den nu. Så får ni en chokladboll. Om den inte försvinner. I så fall får ni ingen. 
 
 
 
 
 
Avslutar med några awesome bilder. Tänkte slänga in lite sorgliga bilder också, men kom på att det skulle spoila rejält... Räcker nog med att jag säger att serien har fått mig att gråta och berört mig sjuuukt många gånger. Jisses vad jag hatälskar den ibland. Så bra, men så extremt sorglig ibland. Den är dock inte enbart sorlig, tro mig, man får sig ett gott skratt ett bra antal gånger genom serien också! 
 
 
 
 


Kommentarer
Postat av: vendela

Krya på dig!

SV: Jag tar studenten rätt sent.. den 10 juni! När tar du studenten? :)

Svar: Tack! :)
Jaha okej, jag tar typ lika sent! En dag senare för att vara exakt ;) :)
adreamisawishyourheartmakes.blogg.se

2014-03-02 @ 22:25:37
Postat av: jennifer

jag kollar också supernatural, hur bra som helst! :)

Svar: Visst är det! :D Vilken säsong är du på, eller har du kanske kollat på allt som kommit ut? =)
adreamisawishyourheartmakes.blogg.se

2014-03-24 @ 10:48:00
URL: http://jeco.spotlife.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: