Annorlunda

Nu har Sverige äntligen en vinnare, en representant till Eurovision. Att det blev Sanna Nielsen känns bra, jag hejade mest på henne och Ace Wilder (även om jag inte tyckte att någon var sådär superbra i år). Dock känns det väldigt annorlunda att hon vann på något sätt. Svårt att förklara, men känns lite som om det är på grund av att det inte är världens vanligaste att en artist som ställt upp så många gånger innan (7 gånger) vinner festivalen. Men som sagt, jag är nöjd med resultatet! (Hejade dock mest på Ace mot slutet...)
 
Hur kommer det gå för Sanna i Eurovision då? Personligen är jag ganska övertygad om att vi kommer gå till final, det blir ingen flopp som det blev 2010. Hur det kommer gå i finalen är en annan fråga. Som jag inte riktigt vet svaret på. Det kan gå väldigt bra för oss, och det kan gå väldigt dåligt. Skulle jag nu dock, sådär spontant, säga hur jag tror det kommer gå, så känns det som om vi kommer komma någonstans mellan plats 5-15. Men jag kan tänka mig att det kommer gå både bättre och sämre. Beror helt på de andra låtarna, om Sanna ändrar saker i framträdandet o.s.v. 
 
I vilket fall som helst ska det bli spännande att se. Nu ser jag fram emot inför eurovision programmet, som håller på i 4-5 veckor! Åååh va kul det ska bli! Och sen är det ju dags för självaste tävlingen, spännande!! =) 
 
 
Grattis till Sanna! =) 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: